Accident 2 Mai. Soarta lui Vlad Pascu, decisa astazi. Zi cruciala la Judecatoria Mangalia (2024)

//=Assets::insertQuantcastScript()?>

//= $advertPlaceholder ?>//= $advertPlaceholder ? "rnet-advert-300-250-only-mobile":"" ?>//= $beforeTitleAdvert ?>
Accident 2 Mai. Soarta lui Vlad Pascu, decisa astazi. Zi cruciala la Judecatoria Mangalia (3)

Zi crucială în dosarul 2 mai! Vlad Pascu află astăzi dacă va fi acuzat de omor calificat! Asta după ce părinţii tinerilor ucişi au cerut schimbarea încadrării juridice, din ucidere din culpă.

`; if (!media_max_width_991) { document.querySelector("#permanent-position-before-content").innerHTML += adCodeLoader; } else { document.querySelector("#permanent-position-after-image").innerHTML += adCodeLoader; } window.addEventListener("loadedAdsense", function() { // admob let admob = document.createElement("script"); admob.src = "https://dinpopor.ro/realitatea.js"; admob.setAttribute("async", "async"); admob.setAttribute("defer", "defer"); document.head.append(admob); let admob2 = document.createElement("script"); admob2.src = "https://dinpopor.ro/ads/ad/www/delivery/asyncjs.php"; admob2.setAttribute("async", "async"); admob2.setAttribute("defer", "defer"); document.head.append(admob2); });

`; } else { document.querySelector("#digital-atelier-desktop").innerHTML += `

`; }

Dacă se va schimba încadrarea juridică, atunci Vlad Pascu riscă pedeapsa cu închisoarea de la 15 la 25 de ani. Între timp, mama lui, Miruna Pascu, a scăpat definitiv de controlul judiciar potrivit hotărârii judecătorilor.

Detalii tulburătoare despre Vlad Pascu: beizadeaua se droga cu prietenii, apoi îi plimba cu mașina

Mai mult, beizadeaua drogată cere să primească din nou vizite, de la părinți, în penitenciar. Pedeapsa vine după ce, în luna aprilie, Pascu a dat un interviu prin telefon. Trei luni i-au fost suspendate vizitele.

Imagini în exclusivitate cu Vlad Pascu, primite pe adresa de mail Realitatea Plus - VIDEO

Citește și

Americanii nu sunt de acord cu pacea lui Putin: „Nu este în măsură să facă astfel de propuneri Ucrainei”

Mai mult de jumătate dintre ruși s-au pregătit pentru un război mondial și se așteaptă la victoria asupra Statelor Unite

Un bărbat a fost mistuit de flăcări în propria casă. Totul a p*rnit de la un scurtcircuit

Ce trebuie să adaugi în sosul de roșii pentru a obține un gust desăvârșit. Ingredientul special care face diferența

Actual

Bătaie de joc în dosarul Revoluției. ICCJ somează Parchetul Militar. Cum ar putea scăpa Ion Iliescu de o condamnare

Bătaie de joc în dosarul istoric al Revoluției. Instanta Supremă taxează din nou Parchetul pentru modul în care a făcut ancheta și le impune procurorilor un ultimatumn de cinci zile în care sa spuna daca vor reface investigatia sau merg mai departe, cu riscul ca multe probe sa fie aruncate in aer.

MAI MULTE ARTICOLE DIN ACTUAL

Cum se înțeleg liderii Coaliției și cât va rezista Guvernul. Răspunsul lui Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat recent că, în pofida divergențelor de opinie dintre Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL), guvernul rămâne stabil. Ciolacu a subliniat că această alianță este ghidată de un angajament ferm față de cetățeni, asumat încă de la formarea coaliției de guvernare.

Speranțe năruite. Ucraina a respins propunerile de pace venite de la Putin

Kievul nu vede o propunere de pace în condițiile președintelui rus Vladimir Putin pentru o încetare a focului în Ucraina, a declarat Mihail Podolyak, consilier al șefului biroului președintelui ucrainean.

România câștigă procesul în dosarul falimentului Astra Asigurări. Bugetul scapă de o gaură de 330 de milioane de euro

România a câștigat procesul privind falimentul Astra Asigurări. Potrivit Hotărârii Tribunalului Arbitral, România nu a încălcat obligaţiile asumate faţă de investitorul olandez prin semnarea Acordului cu privire la promovarea şi garantarea reciprocă a investiţiilor încheiate de România cu Guvernul Regatului Ţărilor de Jos, astfel că nu trebuie să plătească despăgubirile solicitate la nivelul anului 2019, de aproximativ 330 milioane euro.

Social

Vrei un loc de muncă fără stres? Iată care este topul celor mai „liniștite” joburi

Marea problemă din jurul stresului dezvoltat la un loc de muncă este că nu poate fi lăsat la birou, după terminarea orelor de program. Așa că, mai toți oamenii caută un job cât mai puțin stresant.

MAI MULTE ARTICOLE DIN SOCIAL

Accident în Gara de Nord din Timișoara. Doi muncitori, luați pe sus, cu tot cu schelă, de tren

Doi muncitori care făceau lucrări de renovare în Gara de Nord din Timişoara, pe o scară cu nacelă, au fost loviţi, vineri, de un tren, fiind transportaţi la spital.

Alertă cu BOMBĂ într-un avion plin cu pasageri! Trupele SRI intervin pe Aeroportul Otopeni din Capitală

Alerta cu bomba, vineri dupa-amiaza, intr-un avion plin cu pasageri. La aceasta ora intervin trupele SRI. Cursa trebuia sa ajunga la Chisinau, insa a facut o escala neprogramata pe aeroportul Otopeni din Capitala.

Decizie șocantă a magistraților: Beizadeaua drogată Vlad Pascu a scăpat de acuzația de omor calificat

Magistratii de la Judecatoria Mangalia au luat o decize in cazul lui Vlad Pascu, soferul drogat care a ucis doi tineri in localitatea 2 Mai. Judecătorii au respins judecarea lui Vlad Pascu sub acuzația de „omor calificat”și au decis ca încadrarea juridica a dosarului să fie „ucidere din culpa”.

Ultimele stiri

Liberalii vor avea propriul candidat la alegerile prezidențiale. Anunțul președintele PNL, Nicolae Ciucă

Partidul Național Liberal (PNL) a decis să aibă propriul candidat la alegerile prezidențiale, în urma unei ședințe de analiză a rezultatelor, care a durat peste șase ore. Anunțul a fost făcut de președintele PNL, Nicolae Ciucă, vineri, după o întâlnire la care au participat liderii filialelor județene.

MAI MULTE ARTICOLE DIN ULTIMELE STIRI

Marcel Ciolacu respinge cererea de demitere a șefului AEP făcută de USR! Reacția președintelui PSD

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a declarat că nu consideră necesară demisia președintelui Autorității Electorale Permanente (AEP), Toni Greblă, în ciuda solicitărilor făcute de Uniunea Salvați România (USR).

Război în Ucraina, ziua 842. Ucraina a respins condițiile lui Putin de a pune capăt războiului - LIVE TEXT

Ucraina a ajuns în ziua cu numărul 842 de război. Kievul nu vede o propunere de pace în condițiile președintelui rus Vladimir Putin pentru o încetare a focului în Ucraina, a declarat Mihail Podolyak, consilier al șefului biroului președintelui ucrainean.

Obiectele pe care le poți lua dintr-un hotel cu tine acasă. Hotelierii nu te vor învinui că lipsesc

Fie că ești într-un concediu, un city break sau ai fost nevoit să te cazezi la hotel din motive de afaceri, probabil că ai remarcat că adesea există multe lucruri pe care le poți lua cu tine acasă de la hotel.

Justiţie

Cine este omul de afaceri chinez implicat în dosarul generalilor: milionarul care face afaceri cu generalul negru

Într-un interviu-eveniment, Anca Alexandrescu a stat față în față cu omul de afaceri chinez Ion Alexandru, pe numele său real Yan Wang, implicat în dosarul generalilor Florian Coldea și Dumitru Dumbravă.

MAI MULTE ARTICOLE DIN JUSTIŢIE

Exclusiv

Culisele Statului Paralel. INTERVIU cu Ion Alexandru, omul de afaceri chinez implicat în dosarul generalilor Florian Coldea și Dumitru Dumbravă

Într-un interviu-eveniment la Realitatea PLUS, Anca Alexandrescu a stat față în față cu omul de afaceri chinez Ion Alexandru, pe numele său real Yan Wang, implicat în dosarul generalilor Florian Coldea și Dumitru Dumbravă. Alexandru a oferit detalii despre implicarea sa în afaceri cu servicii secrete și despre relația sa cu Florian Coldea.

Decizie DEFINITIVĂ: DNA redeschide urmărirea penală în dosarul privind controlul ISU de la Ferma Dacilor

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au obținut aprobarea pentru redeschiderea urmăririi penale într-un dosar care investighează modul în care reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova au efectuat controale înainte de 2021 la mai multe pensiuni și crame din județ. Printre acestea se numără și Ferma Dacilor, acolo unde un incendiu devastator a dus la moartea a opt persoane.

Mega investigație a Consiliul Concurenței: 14 companii, luate la bani mărunți. Licitații cu dedicație

Consiliul Concurenței a declanșat o investigație care vizează 14 companii din industria IT.

Vezi emisiunile Realitatea Plus

Accident 2 Mai. Soarta lui Vlad Pascu, decisa astazi. Zi cruciala la Judecatoria Mangalia (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ms. Lucile Johns

Last Updated:

Views: 6252

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ms. Lucile Johns

Birthday: 1999-11-16

Address: Suite 237 56046 Walsh Coves, West Enid, VT 46557

Phone: +59115435987187

Job: Education Supervisor

Hobby: Genealogy, Stone skipping, Skydiving, Nordic skating, Couponing, Coloring, Gardening

Introduction: My name is Ms. Lucile Johns, I am a successful, friendly, friendly, homely, adventurous, handsome, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.